Espaipertu, especialistes en teràpia Gestalt i formació

Reconèixer la necessitat d’ajuda i fer el primer pas per iniciar un procés terapèutic és el principi de la sanació. ESPAIPERTU ofereix un espai protegit i íntim on acompanyar terapèuticament en el procés, un lloc de confiança on puguis mostrar-te, expressar les emocions, inquietuds, pors, angoixa... on puguis permetre’t escoltar el teu cor i els desitjos més profunds.

A teràpia individual s’aprèn a identificar i gestionar els patrons de relació. Pas a pas, es revisen creences i conductes que estan obsoletes i es van descobrint noves mirades que permetran obrir camins cap al benestar personal i la sanació.

Espaipertu ofereix suport en el procés de desenvolupament personal des de tres aspectes necessaris en una relació terapèutica: la confiança, la humilitat i el respecte.

Ansietat, por, baixa autoestima, depressió, soledat, dols, infelicitat amb la pròpia vida, crisi familiar o de parella i dependència emocional poden ser diferents exemples de motiu de consulta.

Amb la teràpia s’inicia un camí d’autoconeixement en el qual es pot adquirir una major consciència: només si ets conscient de la teva realitat podràs canviar-la. Mirant diferents maneres d’afrontar les dificultats de la vida pots aconseguir desenvolupar nous recursos i accedir a parts desconegudes de tu mateix, i trobar noves respostes i solucions.

Si tu canvies, les teves relacions canvien també. Les teves pors ja no són un fre, sinó que es converteixen en les teves aliades i sorgeix una forma completament nova de relacionar-te amb l’entorn.

A teràpia no només acudeixen persones en crisi, sinó també persones que desitgen millorar la qualitat de vida o aquelles que senten el desig de mirar cap al seu interior. Conèixer-se i créixer poden ser motius suficients per fer teràpia ja que incrementa la satisfacció personal i milloren les relacions quotidianes.

Els objectius de la teràpia Gestalt són prendre consciència dels aspectes poc coneguts de la meva personalitat per a poder acceptar íntegrament qui sóc; tancar situacions del passat que interfereixen en el meu present i resten energia; adonar-me de les meves necessitats, desitjos i interessos genuïns, encara que a vegades es contraposin a les experiències dels altres; passar del suport extern a l’autosuport, i identificar quins són els meus patrons de conducta per a afrontar el que em passa d’una manera diferent. La teràpia gestàltica produeix canvis profunds per obtenir salut i benestar personal.

Edicions locals