A Míriam González et sentiràs radiant

“Cada client és diferent i els tractaments que ofereixo són molt personalitzats. Tothom que ve aquí surt amb una solució”, explica Miriam González, propietària del centre de bellesa que porta el seu nom. Amb 13 anys d’experiència dins del sector de l’estètica integral, Miriam González va decidir obrir el seu propi centre fa només mig any. Ofereix tractaments facials i corporals, depilació amb cera, fotodepilació, drenatges limfàtics, tot tipus d’esmaltats d’ungles, micropigmentació i extensió de pestanyes, entre d’altres.

Com a novetat compta amb el sistema de Lipolàser, una revolucionària tècnica d’aprimament, remodelació i reafirmació que utilitza la llum d’un làser de díode d’alta intensitat per a estimular el metabolisme dels adipòcits.

Una altra de les novetats que ofereix és el tractament facial Radiance que treballa per millorar la lluminositat de la pell a causa de l’estrès o els efectes mediambientals que afecten la nostra epidermis.

Altres serveis que ha introduït recentment són els tallers d’automaquillatge, en grup o individuals. “No venc maquillatge a l’estètica però aconsello quin tipus de maquillatge i productes pot fer servir la clienta en funció del que necessiti: maquillatge de dia, de nit, etc.”. Properament organitzarà tallers d’assessoria d’imatge.

Edicions locals