La lectura dels Registres Akàshics

El terme Registres Akàshics prové de d’Aksha o Akásha, que és la font, l’origen de tot el que existeix, la casa de la nostra ànima, el lloc d’on venim i al que tornarem després de la nostra evolució. Alguns corrents ho defineixen com el Llibre de la Vida o la Biblioteca de l’Ànima.

Els Registres són una energia que permet connectar amb la saviesa que hi ha en la profunditat del teu ésser; són una gran eina per connectar amb la saviesa de l’ànima i resoldre dubtes. En comprendre quina és la nostra dificultat per a fluir aquí i ara podem alinear-nos amb el camí de vida. La resposta que rebem, que prové de la nostra font, sempre serà aquella que estiguem preparats per escoltar i acceptar  d’acord amb el nostre moment de vida.

Els Registres ajuden a posar llum a les nostres parts més fosques, a avançar en la comprensió dels temes pendents i a enfocar-nos en el treball que hem de fer per tal que es produeixi la sanació i el desbloqueig.

La lectura permet connectar amb el Jo superior i amb el propòsit de la teva ànima. A través de l’amor i la comprensió pots cuidar la teva llavor interna perquè floreixi.

Durant la lectura de Registres Akàshics accedeixes a la informació dels fets que la teva ànima ha viscut o viu, als temes que més et preocupen en el present. Pots consultar l’origen d’un problema i com sanar-lo.

La lectura indica què és millor per a la persona en aquest moment; ajuda a entendre i comprendre per saber cap a on caminar i ens mostren el treball intern a desenvolupar. Els Registres són una guia que ajuda, però no són un oracle per a conèixer el futur.

Pots consultar qualsevol tema: treball, relacions, bloquejos amb l’abundància, família, karma... Els Registres estan oberts a qualsevol qüestió, ja sigui personal, material, espiritual, etc. La terapeuta Núria Remus t'assessorarà.

Edicions locals