Mans i Peus, tota l'experiència al servei de trobar solucions als problemes musculars

Mans i Peus és un centre integral de massatge corporal, especialitzat en la rehabilitació i massatge esportius, però que ofereix solucions per a qualsevol dolor muscular. L’impulsor del centre, Francesc Faz Marimón, posa al servei del client tota la seva dilatada experiència, que es remunta a 2002, quan just acabats els estudis va iniciar la seva carrera professional a les 24 Hores de motociclisme. Hi van seguir equips de futbol i ciclisme, entre altres disciplines esportives.

Actualment, a banda d’una àmplia cartera de clients particulars, Mans i Peus fa les tasques de rehabilitació i massatges per a la Selecció Catalana de Bàdminton i la Selecció Catalana de Futbol Sala Amateur. “No sempre es poden solucionar tots els problemes, però sí que es poden pal·liar, i com més difícil és el cas, més m’hi escarrasso perquè és un repte”, explica el Francesc, que assegura que la satisfacció que experimenta quan un client li diu que es troba millor és el motor de la seva feina.

“Tenia un client amb un problema a l’esquena que li impedia anar en bicicleta; finalment vaig detectar que conduïa amb el seient del cotxe
massa enrere i això li produïa un pinçament al nervi ciàtic”, relata el Francesc a tall d’exemple. Tothom –faci esport o no– té en algun moment contractures o dolors, i a Mans i Peus hi troben la solució, ja sigui per mitjà de massatges, ultrasons, venes i tapings, electroteràpia, teràpies de fred i calor, etc.

Mans i Peus ofereix des de les rehabilitzacions més complexes fins als massatges més relaxants. Proveu-ho!

Edicions locals