El mètode d'entrenament exclusiu dels centres f.a.s.t.

F.a.s.t. és una empresa especialitzada en el desenvolupament de centres d’entrenament personal, que desenvolupa el programa de rehabilitació Rehability, indicat per a persones amb patologies relacionades amb l’aparell locomotor i d’altres que impedeixin realitzar exercici físic de forma convencional amb normalitat. Gràcies a l’Electroestimulació Integral Activa, poden  realitzar una activació muscular directe sense haver de fer sobrecàrregues articulars. El rehability està indicat per a persones amb hèrnies o protusions discals, osteoporosis, alteracions musculars o òssies i també per recuperació postpart i actualment el centre treballa amb set pacients amb aquestes alteracions.  

Depenent de la lesió i de la fase en que estigui el pacient, adapten la sessió i realitzen un acurat ventall d’exercicis per millorar el seu estat. Aquests tant poden ser compensatoris, complementaris, coordinatius, concèntrics, excèntrics, etc.  Al principi comencen amb un estimul molt fluix i a continuació canvien l’estimul per un programa de tonificació de la zona desitjada. Un cop arribem a aquesta fase és qüestió d’anar veient la resposta del pacient.

Els clients a qui està tractant el centre estan obtenint millores amb poques sessions gràcies a la combinació d’exercicis amb l’aparell d’electroestimulació.

A F.a.s.t. treballen amb la marca X-Body, un aparell que ens obra un gran ventall de possibilitats a l’hora de realitzar un entrenament totalment personalitzat per a cada persona. A part, els entrenadors són llicenciats o graduats en CAFE o Fisioteràpia, unes titulacions que donen al centre un nivell alt de professionalitat amb un tracte únic i personalitzat.

Edicions locals