Rafa Tarodo, l'expert en quiromassatge

El quiromassatge és un conjunt de tècniques dirigides a mitigar els dolors musculars, ja siguin de tipus tensional, de bloqueig energètic o de falta de to. Per a això utilitza la combinació de mètodes purs o mixtes com, per exemple, el massatge esportiu, l’antiestrès, el relaxant, l’estimulant i el terapèutic.

Rafa Tarodo treballa oferir sempre visites personalitzades, ja que la necessitat de cada pacient és diferent i el massatge també ho és.
 El quiromassatge es basa en la utilització de friccions, pressions, amansament, percussions o estiraments; depenent de la dolència a tractar i de la tècnica utilitzada, acompanyant-les sembre de cremes, olis o essències que ajuden a augmentar l’eficàcia del tractament i la millora de la dolència.
Els massatges que apliquem són terapèutic, esportiu, descontracturant, relaxant, reductor –anticel·lulític-, i californià.

El massatge esportiu i l’esportista avancen plegats. Qualsevol persona que practiqui esport, ja sigui amateur o professional requereix un massatgista. Podem prevenir lesions millorant l’estat físic a nivell de contractures i el to muscular a través de l’estimulació de la circulació; podem millorar l’elasticitat del múscul per prevenir futures lesions; podem alliberar tensions de la nostre vida diària que es puguin traslladar a l’àmbit de l’esport i així poder exercir la nostra activitat física amb total llibertat de moviments.

Des de la consulta, Rafa Tarodo us acompanyarà en el moment de vida que esteu a través del massatge. El cos parla a través de dolors amb tensions arran de diferents motius com l’estrès diari a la feina, el nervis, etc. A la consulta, per mitjà del massatge californià, s’entra amb la meditació profunda i se silencia la ment per despertar emocions que tenim adormides.

Edicions locals