Caedem, cursos d'anglès i reforç escolar per a aquest estiu

El centre d’estudis i English School Caedem va néixer l’any 1990 amb l’objectiu principal d’oferir una formació i una preparació acadèmica i professional de qualitat per garantir l’èxit professional de l’alumnat. Compromís i professionalitat són els principals valors de Caedem, a partir dels quals desenvolupa la seva oferta educativa. I, arribat l’estiu, Caedem tampoc no baixa la guàrdia i ofereix –amb aquests mateixos valors– cursos intensius de qualitat, ja sigui d’anglès o de reforç escolar.
El centre parteix de dues màximes. Pel que fa a l’anglès, destaca que “conèixer un idioma és una habilitat clau per ser competent”.

Per treballar, per millorar en educació i formació, per poder comunicar-te bé durant un viatge, per superació personal, perquè és l´idioma universal... Són moltes les raons per les quals t’aconsellen aprendre anglès. A Caedem t’ajuden a aconseguir un bon nivell d’anglès i que el parlis amb fluïdesa. El professorat té titulació universitària i certificació nativa. Són bilingües.

Pots triar classes particulars o en grup. Caedem s’adapta a les teves necessitats! Apliquen una metodologia basada en la comunicació oral i la pronunciació, sempre adaptada al nivell del grup.

La segona màxima de Caedem s’aplica al reforç escolar: “Ambient relaxat i distès, amb un equip humà que fa costat a l’alumne”. Caedem ofereix una atenció personalitzada des de primària a batxillerat. Inclou l’aprenentatge de tècniques d’estudi i un control de l’agenda dels alumnes i la seva organització.

Les classes són reduïdes per facilitar la concentració dels alumnes.
Posa els teus fills en mans de Caedem i veuràs com aprofiten l’estiu!

Edicions locals