Tria Formació, centre de referència al Vallès

Amb sis anys de trajectòria a Granollers i amb un equip docent que acumula més de 15 anys d’experiència en l’àmbit formatiu, Tria Formació és un centre de referència a Granollers i el Vallès Oriental. Especialment en la preparació integral d’oposicions, però també en altres aspectes formatius (titulacions SAP, animals, ensenyament, salut, seguretat...). El seu sistema educatiu preveu des de classes presencials, semipresencials i a distància, fins a tutories i, en el cas de la preparació de proves físiques, entrenaments setmanals específics en funció de les oposicions que s’afronten (bomber, mosso, policia local) i que imparteixen preparadors a les instal·lacions del Club Natació Granollers.

Tria Formació prepara oposicions en totes les fases de la convocatòria, però no es limita a l’aspecte formatiu: també assessora i acompanya l’alumnat en els aspectes burocràtics, en la preparació de la documentació requerida i la inscripció a les proves respectives; i informa regularment de les convocatòries que donen a conèixer les administracions (també a través del seu web www.triaformacio.cat. El seu responsable, Enric Folch, recorda per exemple que “recentment el conseller d’Interior i el director general dels Mossos d’Esquadra han destacat que després de quatre anys properament hi haurà noves convocatòries al cos”.

Els temaris dels diversos cursos són rotatius, de manera que qualsevol alumne que s’incorpori ara a les classes podrà seguir el pla d’estudis i els temes que no ha tractat un cop hagi acabat i en iniciar-se novament el curs.

Amb tot, el seu alumnat, habitualment d’entre 18 i 35 anys –però no exclusivament–, aprofita en alguns casos per matricular-se ja per als cursos que s’inicien al setembre.

Edicions locals