La discoteca Menfis Vilalba torna per un dia

La pista viurà la seva 8a festa remember dissabte a partir de les 23.30 h

Contingut patrocinat

La discoteca Menfis Vilalba torna per un dia
La discoteca Menfis Vilalba torna per un dia

El dissabte 31 agost a les 23.30 h i en una carpa instal·lada al centre cívic de Vilalba Sasserra reviurem un any més l'esperit de la que va ser una de les millors discoteques de Catalunya en la dècada dels 80 i 90.

Organitzat per l'Ajuntament de Vilalba Sasserra i amb la col·laboració d'extreballadors, cambrers, cambreres i amics tornarà la festa en majúscules amb la música dels 80 i 90 de la mà d'alguns dels dj que varen fer omplir totes les tardes i nits la pista de la discoteca.

Aquesta festa d'entrada gratuïta i lliure i sense ànim de lucre destina la totalitat del romanent a millores socials del poble de Vilalba Sasserra. La trobada inclourà com a dj convidats els residents de les discoteques germanes Menfis de Manresa i de Berga.

El mític Miquel Zorrilla i el no menys conegut productor musical Sergi Vila. Aquest serà l'autèntic i genuí remember de Menfis 3... la discoteca que va marcar un abans i un després en la dècada dels 80 i 90 programant actuacions i espectacles de talla nacional i internacional.

Recordem els concerts en directe d'Alejandro Sanz, Mecano, OBK, Rosario, Último de la Fila, Sopa de Cabra, Sau, Tam Tam Go, Orquesta Mondragón, Los Sencillos, Los Ronaldos, etc., que juntament amb molts altres grups de la movida madrilenya i de l'àmbit internacional vàrem omplir de bona música els escenaris.

També recordem els famosos Level 42, LondonBeat, The Christians, Gary Low, Miko Mission, Technotronic, Simply Red, Blow Monkeys, etc.

Nits que recordarem, per una nit, altra vegada aquest any. Ens veiem al Menfis Vilalba.

 

Discoteca Menfis Vilalba
Centre Cívic i Cultural, carrer Montseny, 6, Vilalba Sasserra
Dissabte 31 d'agost, 23.30 h

Edicions locals