Tria Formació, cursos i oposicions de futur a Granollers

A punt per a la convocatòria de 750 places de Mossos d'Esquadra

Aparador

Tria Formació, cursos i oposicions de futur a Granollers
Tria Formació, cursos i oposicions de futur a Granollers

Tria Formació, al carrer Indústria 47 de Granollers, és el centre de preparació i formació que esteu buscant per ajudar-vos a trobar una professió, una feina estable i segura o una bona oportunitat professional.

El centre compta amb un equip humà altament qualificat en formació laboral, ajuda a organitzar les classes, posa un tutor a la disposició dels alumnes i prepara per a tota mena de continguts i proves.

Tria Formació ofereix una gran varietat de cursos, entre els quals destaquen els d'educació infantil, graduat en ESO, proves d'accés a cicles formatius, i tanatopràxia i tanatoestètica, entre d'altres, així com prepara per a tota mena de convocatòries d'oposicions, com les d'auxiliar administratiu, bombers, policia local i mossos d'esquadra.

Justament ara, de fet, la Generalitat ha obert una nova convocatòria de 750 places de mossos d'esquadra, per a la qual Tria Formació us pot ajudar a preparar-vos. Informeu-vos dels cursos i convocatòries futures i no dubteu a preparar-vos a Tria Formació en matèria, per exemple, d'administració, justícia, presons, seguretat, salut, ensenyament, animals o sector funerari.

I tot ben a prop de casa, optimitzant les hores i sense perdre el temps en desplaçaments. Tria Formació, el centre per triar el futur.

Tria Formació
Carrer Indústria, 47, baixos, Granollers
Tel. 93 860 45 61 - www.triaformacio.cat

Edicions locals