Espai CEL guanya el premi Hotels & Tourism de CaixaBank a la millor reforma

El nou centre termal lúdic del Balneari Termes Victòria ha estat reconegut pel reposicionament de l'oferta turística i el treball arquitectònic

Aparador

Espai CEL guanya el premi Hotels & Tourism de CaixaBank a la millor reforma
Espai CEL guanya el premi Hotels & Tourism de CaixaBank a la millor reforma

Espai CEL, el nou centre termal lúdic del Balneari Termes Victòria ha estat premiat en la categoria “Millor Reposicionament o Reforma” de la fase regional dels premis Hotels & Tourism de CaixaBank en la subcategoria d'establiments de més de 50 habitacions.

Aquest guardó reconeix la modernització i reposicionament de l'oferta turística i ha premiat l’excel·lent treball arquitectònic d’Arquetipus en la reforma dels antics dipòsits del Balneari Termes Victòria, per convertir-los en el nou centre termal Espai CEL.

Espai CEL està format per set piscines d’aigua termal construïdes en els antics dipòsits del segle XVIII on s’ha conservat l’arquitectura original amb l’espectacular volta catalana creant un espai exclusiu que convida al relax i la desconnexió.

“Estem molt contents amb el gran reconeixement que està rebent Espai CEL, tant en l'àmbit nacional com internacional. L’Arquitecte del projecte, Maria Almirall, va optar per mantenir el màxim d’elements originals que han deixat la petjada del temps i fan que la història i l’autèntica aigua termal mil·lenària siguin els protagonistes per gaudir d’una experiència extraordinària a Espai CEL.”, comenta Jordi Anglí, director general del Grup Victòria.

A l’Espai CEL podreu veure l’original construcció de pedra i alguns murs que conserven la marca de l’aigua termal, combinats amb elements de l’època actual on clarament s’han utilitzat elements i materials moderns. Cadascuna de les set piscines termals d’Espai CEL té alguna característica diferent, però totes estan creades amb el propòsit de relaxar-se i gaudir de les propietats mineromedicinals de l’aigua termal mil·lenària de Caldes de Montbui.

Espai CEL està situat al mateix edifici del segle XVIII de l’Hotel Balneari Termes Victòria, al nucli històric de la vila romana de Caldes de Montbui, molt a prop de Barcelona.

Després d'haver superat la fase territorial, Espai CEL es podria convertir en el guanyador del premi Hotels & Tourism de CaixaBank a nivell nacional dins de la categoria Millor Reposicionament o Reforma. La decisió final es farà pública en la pròxima edició de la Fira Internacional de Turisme (FITUR), la fira turística més rellevant del sector, el dia 22 de gener.

Des de la inauguració d’Espai CEL el passat mes de març del 2019, el centre termal del Termes Victòria també ha estat guardonat amb el premi Architecture Masterprize 2019 en la categoria de Rehabilitació, i ha sigut finalista dels International Hotel & Property Awards 2019 en la categoria Spa/Hotel & Spa, els Premis Piscina & Wellness Barcelona 2019 i Premis Arquitectura Plus 2019.

Espai CEL (Termes Victòria)
C/ Barcelona, 14 · Caldes de Montbui
Tel. 93 626 35 96 · www.espaicel.cat

Edicions locals