Punt Love ja disposa del Satisfyer pro3

La joguina sexual femenina de moda també té versió masculina

Aparador

Punt Love ja disposa del Satisfyer pro3
Punt Love ja disposa del Satisfyer pro3

Sens dubte, el Satisfyer –la marca més coneguda de l'estimulador clitorià– és la joguina sexual més trending de tots els temps i una de les més venudes dels darrers temps.

A la botiga Punt Love s'hi pot comprar la versió més de moda, el Satisfyer pro2, tant el que només produeix l'ona que estimula el clítoris com el que també inclou vibrador. Aquest masturbador femení, però, ja ha desenvolupat diverses versions, amb més intensitats i funcions, però sobretot amb nous dissenys. És el cas del Pro3, que té més velocitats, però també un nou disseny sedós i elegant, i el Pro Deluxe, amb una forma més ovalada.

Per a qui el vulgui amb un punt divertit, hi ha el Satisfyer Pingüí, blanc i negre, i submergible. Fins i tot hi ha un Satisfyer Luxury, fabricat amb materials més cars i amb un disseny més detallista. I, evidentment, l'èxit del Satisfyer ha fet que no s'hagi trigat gaire a inventar la versió per a homes.

Sigui com sigui, a Punt Love ofereixen assessorament sobre totes les novetats del mercat dels productes eròtics. A banda de joguines, s'hi poden comprar preservatius, lubricants, olis de massatge, boles xineses, jocs de taula eròtics, llibres, material de bondage, cremes i cosmètics, xocolata i pastissos eròtics, disfresses i altres articles.

Punt Love
c. Sant Jaume, 10-14 - Granollers
Tel. 93 570 51 09 - www.puntlove.es

Edicions locals