El grup CSM dóna 134 kg al Banc dels Aliments

El grup d'automoció recull 35 kg d'aliments a Toyota Kai Motor

Aparador

El grup CSM dóna 134 kg al Banc dels Aliments
El grup CSM dóna 134 kg al Banc dels Aliments

El gran fabricant de vehicles japonès, Toyota, es compromet amb el medi ambient i també amb la població amb una situació econòmica més desfavorable. Ho ha demostrat amb una acció solidària a escala nacional, en què tota la xarxa de concessionaris de l'empresa ha promogut un gran recapte de productes alimentaris en col·laboració amb el Banc dels Aliments.

El grup d’automoció CSM no ha dubtat ni un segon a sumar esforços per aconseguir fer créixer la xifra d’aliments recaptats, i des dels concessionaris oficials Toyota del grup CSM s'han recaptat 134 kg d'aliments que es destinaran a les famílies amb una situació econòmica més desfavorable.

Al febrer, tots els treballadors de CSM Grup, clients i altres voluntaris van proporcionar aliments per omplir les caixes de solidaritat, fins al punt de recollir 56 kg d'aliments a Toyota Orient Cars, a Terrassa; 35 kg a Toyota Kai Motor, a Granollers; i 43 kg a Toyota Marescar, a Mataró.

Entre els aliments que s'han recaptat hi ha llaunes de conserva de carn i peix, llegums, oli, pasta, arròs, farina, sucre i aliments infantils. S'han evitat els pots de vidre i aliments amb una data de caducitat curta.

CSM Grup dóna les gràcies als seus treballadors per col·laborar en aquesta acció solidària i manifesta que, com a empresa, "sempre estem oberts a aquestes i altres accions que ajudin a millorar la nostra societat".

KAI Motor Vallès
av. Europa, 5-7 · Granollers
Tel. 93 849 50 88 · www.kaimotor.toyota.es

Edicions locals