Intecat segueix al teu costat 24 hores al dia

Experts en Apple i tecnologia resolen les incidències del teu Mac

Aparador

Intecat segueix al teu costat 24 hores al dia
Intecat segueix al teu costat 24 hores al dia

La situació global del Covid-19 afecta a tothom i fa que tots ens estiguem adaptant a la tecnologia, una eina que pot ajudar-nos en el dia a dia, ja sigui per teletreballar, posar-nos en contacte amb la nostra gent o per fer més amens els dies amb les múltiples opcions d'oci.

Per això, des d'Intecat continuen operatius per així facilitar les necessitats tecnològiques de tothom. Tot i això, el grup ha adoptat les mesures preventives següents:
- Les botigues físiques d'Intecat romanen tancades segons les recomanacions del govern, tot i que poden oferir serveis d'urgència coordinant les visites amb el centre, amb el qual es pot contactar a través dels telèfons i WhatsApp indicats a la secció de botigues del web d'Intecat (www.intecat.com).
- També hi ha a disposició dels clients la botiga online les 24 hores del dia al web.
- Les comandes es reben a casa sota els més estrictes controls de sanitat en un màxim de 48 hores, de forma gratuïta, i els pagaments es poden finançar còmodament online.
- S'ha habilitat addicionalment una línia telefònica i un xat al web per rebre ajuda i resoldre els dubtes sobre els productes o el teletreball, atesos per experts en Apple i tecnologia. S'hi pot accedir a través del tel. 93 884 48 30 i al web www.intecat.com.
- També compten amb un servei d'assistència remota perquè no hagin de preocupar-se de res, en què es poden connectar al Mac dels clients a través d'un servei que és gratuït els primers 30 minuts de la incidència.
El grup Intecat agraeix també vol agrair "als nostres extraordinaris equips la seva gran dedicació per ajudar a facilitar la vida dels nostres clients".

INTECAT iStore
pl. Lluís Perpinyà, 30 · Granollers
Tel. 93 884 48 30 · www.intecat.com

Edicions locals