Caldes de Montbui acollirà formació en termalisme i benestar

Nova oferta especialitzada en el sector termal i única a Catalunya

Aparador

Caldes de Montbui acollirà formació en termalisme i benestar
Caldes de Montbui acollirà formació en termalisme i benestar

Caldes de Montbui acollirà el curs vinent el primer cicle formatiu de grau superior de tècnic/a en termalisme i benestar, un cicle de nova creació tant a Catalunya com a l'estat que aquest proper curs només s’impartirà a l’IES Manolo Hugué.

Segons recull el Reial Decret 699/2019, de 29 de novembre, el títol de tècnic/a superior en termalisme i benestar serà oficial i amb validesa a tot l'estat. Els agents que intervenen en la realització d’aquest cicle són el Departament d’Educació de la Generalitat, l’Associació Balneària de Catalunya, l’Ajuntament de Caldes de Montbui, els balnearis del municipi i l'IES Manolo Hugué.

La competència general del títol consisteix a gestionar serveis relacionats amb el termalisme i el benestar (wellness), aplicant tècniques d'hidrocinesia, hidrotermals, massatges estètics i programes de condicionament físic a l'aigua d'acord amb protocols establerts, dinamitzant les activitats personalitzades programades i orientant-les cap a la millora de la qualitat de vida i de la salut.

Les sortides professionals que preveu el cicle són de tècnic/a en tractaments estètics integrals, especialista en tècniques hidroestètiques, tècnic/a en massatges estètics, tècnic/a en drenatge limfàtic estètic, instructor de grups d'hidrocinèsia i cura corporal, coordinador d’activitats de condicionament físic i hidrocinèsia, director tècnic en spas i balnearis, monitor de lleure i socorrista en instal·lacions aquàtiques.

Per més informació i matrícula es pot contactar amb l'IES Manolo Hugué (iesmanolohugue@xtec.cat) i també es pot trobar informació als webs xtec.cat/iesmanolohugue i queestudiar.gencat.cat/ca/estudis/fp.

Institut Manolo Hugué
carrer Josep Maria Germà, 2 · Caldes de Montbui
Tel. 93 865 37 62  · xtec.cat/iesmanolohugue · iesmanolohugue@xtec.cat

Edicions locals