Escola Ginebró i Dinàmics: per l'especialització laboral

Oferta en cicles formatius, sistemes microinformàtics i xarxes, desenvolupament d'aplicacions web, i activitats esportives

Aparador

Escola Ginebró i Dinàmics: per l'especialització laboral
Escola Ginebró i Dinàmics: per l'especialització laboral

Un mercat de treball cada cop més exigent requereix una capacitació professional més especialitzada i clarament orientada a necessitats per garantir la inserció laboral. En aquest sentit, l'Escola Ginebró ofereix itineraris a mida a partir de cicles formatius de grau mitjà i superior en les branques d'informàtica i esports.

La crisi del Covid-19 ha fet encara més palesa la necessitat d'institucions i empreses de disposar d'eines tecnològiques per arribar a un gran públic, i també la vital importància de la connectivitat a les llars. En aquest sentit, Ginebró respon a la demanda creixent amb dos cicles formatius relacionats amb l'informàtica com són el de grau mitjà de Sistemes microinformàtics i xarxes, i el de grau superior en Desenvolupament d'aplicacions web, que es pot cursar en la modalitat d'FP dual.

Ginebró, amb seu a Llinars del Vallès, compta amb aules i recursos que permeten optimitzar les classes teòriques i pràctiques al màxim. L'alumnat aprèn una professió a través de casos pràctics i situacions reals, i s'estableix contacte amb el món laboral i professional des del primer dia.

També per als i les alumnes que acaben l'ESO o tenen 16 anys (o, si es vol, per a persones no tant joves però amb ganes de complementar o orientar la seva formació), Ginebró ofereix itineraris vinculats a l'esport: el cicle formatiu de grau mitjà de Conducció d'Activitats en el Medi Natural, i els graus superiors en Condicionament Físic, enfocat a activitats de fitness i wellness per desenvolupar a centres esportius i de salut, i Ensenyament i Animació Socioesportiva, que se centra en l'animació físicoesportiva i recretiva. Una oferta que es complementa amb dos graus mitjans d'Hípica i de Salvament i Socorrisme.

Ginebró és una cooperativa d'ensenyament que abasta de manera integral des d'infantil, primària i ESO fins a batxillerats i cicles formatius.

D'altra banda, a través de Dinàmics es fomenta la formació de més curta durada en esport, salut i lleure a diferents poblacions del Vallès Oriental. Per exemple, amb cursos oficials de monitor i director de lleure, que permeten treballar en casals d'estiu, menjadors escolars, etc. així com cursos monogràfics de primers auxilis, habilitats personals o dinamització esportiva a mida per a entitats i empreses.

Per a més informació i matriculació, consulteu ginebro.cat i dinamics.coop o envieu un correu a escola@ginebro.cat

Edicions locals