Rànquing de les millors cases de luxe a Barcelona

Aparador

Cases de luxe a Barcelona
Cases de luxe a Barcelona

El mercat immobiliari de luxe és un dels més cotitzats a la ciutat barcelonina, per això moltes persones se senten atretes per comprar una casa a Barcelona. No obstant això, no parlem de qualsevol tipus de casa si no de les cases de luxe.

Comprar una casa de luxe a Barcelona és una cosa que s'ha posat de moda en els últims anys i és que es tracta d'una de les ciutats amb més atractiu residencial d'Espanya. A causa de la seva situació territorial, el seu clima i els múltiples serveis que ofereix.

Les cases d'alt standing de Barcelona són famoses pels seus dissenys, les seves magnituds i sobretot pel valor que tenen en el mercat immobiliari de luxe. Per això en aquest article es recopilen les millors cases de luxe a Barcelona.

Top 3 millors cases de luxe a Barcelona

Els habitatges que componen aquest rànquing són propietats de somni assolibles només per veritables multimilionaris. Els preus oscil·len entre els 8 i els 20 milions d'euros, una veritable fortuna per adquirir una de les cases d'alt standing de Barcelona.

Els barris on es localitzen alguns d'aquests habitatges són: Tiana, Barcelona, ​​Cornellà de Llobregat, Mataró i Sitges, Sant Vicenç de Montalt i Llavaneres.

Xalet a Tiana

L'habitatge s'ubica en el carrer Dels Francesos al municipi barceloní Tiana. Es tracta d'un xalet amb més de 12.000 metres quadrats. El seu preu total és de 19,8 milions d'euros.

Tot i que es tracta d'un habitatge de segona mà, és una residència impressionant que compta amb: piscina, nou dormitoris i una casa independent dins de la mateixa parcel·la.

L'interior de l'habitatge és de 700 metres quadrats, la resta són jardins i exteriors.

Casa a Pedralbes

Es tracta d'un habitatge noble cataloga com un dels llocs amb més encant del municipi. Està situada en un dels barris de les Corts, Pedralbes.

La parcel·la té un total de 1.080 metres quadrats que es distribueixen en quatre espaioses plantes, vuit habitacions, sis banys i garatge inclòs.

Va ser renovada al 2016 i el seu preu actual ascendeix als 12,5 milions d'euros.

Casa a Sant Andreu de Llavaneres

Sant Andreu de Llavaneres és un municipi barceloní situat a més de 30 km de la capital comtal.

Està habitatge va ser construïda l'any 1998 i es tracta d'un habitatge de segona mà. El preu d'aquesta casa d'alt standing a Barcelona és de 9,5 milions d'euros.

La seva parcel·la compta amb un total de 800 metres quadrats. Cuneta amb un jardí amb piscina i un garatge exterior amb capacitat per a 4 cotxes. L'interior de l'habitatge es distribueix amb un total de 7 habitacions i 7 banys. A més de gimnàs i un garatge interior amb capacitat per a 8 cotxes.

Comprar una casa de luxe a barcelona no és un problema si es disposa de la renda adequada per fer-ho. Encara que aquestes són les més cares de mercat actualment, hi ha altres opcions per comprar un habitatge a Barcelona.

A més, a la ciutat comtal hi immobiliàries de luxe on comprar un habitatge a Barcelona és fàcil i senzill.

Edicions locals