KH7-Logifrio, a punt per a la Titan Desert

KH Lloreda és patrocinador del principal equip de la cursa ciclista

Aparador

KH7-Logifrio, a punt per a la Titan Desert
KH7-Logifrio, a punt per a la Titan Desert

Dissabte hauria d'haver començat al Marroc la Garmin Titan Desert, una de les proves més mítiques del calendari mundial de Mountain Bike. Però el Covid-19 ha obligat a posposar la gran cita dels titans, amb més de 700 ciclistes.

No obstant això, caldrà esperar a l'1 de novembre per gaudir d'una de les majors experiències que un ciclista pot viure en la seva vida. Entre el gran grup destaca un equip: el KH7-Logifrio, la formació més nombrosa del campament amb més de 50 integrants.

I no només crida l'atenció per la quantitat, sinó també per la qualitat esportiva dels seus integrants. No en va, destaquen noms tan il·lustres com Miguel Indurain, Melcior Mauri, Sylvain Chavanel, Sílvia Roura, Amaël Moinard o el gran dominador del desert en les quatre últimes edicions, Josep Betalú. Ni són al Marroc ni poden entrenar amb normalitat.

El confinament, òbviament, condiciona la seva vida personal i professional, però l'ajornament de la prova no minva la il·lusió de competir en la propera Titan.

Sense anar més lluny, Miguel Indurain, el cinc vegades guanyador del Tour de França, ha vist ajornat el seu debut en la cursa. Ho havia de fer al costat del seu fill, però l'ànim no decau en la família navarresa. "No podrà ser. Ara és moment de cuidar-se i mirar d'entrenar tot el possible al corró o fent gimnàstica. Ja tindrem temps de sortir al carrer i gaudir de la passió per la bicicleta i posar-se en forma", diu el ciclista navarrès.

Miguel Indurain, Melcior Mauri, Silvia Roura, Josep Betalú i la resta de l'equip KH7-Logifrio no perden la il·lusió i continuen preparant la 15a edició de la Garmin Titan Desert.

 

KH Lloreda
passeig de la Ribera, 111 · polígon industrial Can Castells · Canovelles
Tel. 93 849 26 33 · www.kh7.es · mail@khlloreda.com

Edicions locals