Escola Sant Gervasi, cooperativa educativa

El centre ofereix les sessions de portes obertes i la preinscripció online

Aparador

Escola Sant Gervasi, cooperativa educativa
Escola Sant Gervasi, cooperativa educativa

L'Escola Sant Gervasi, a Mollet del Vallès, aplega un col·lectiu de professionals de l’educació que viu i dóna forma a un projecte educatiu i cooperatiu. Ofereix quatre línies reglades, de P3 a 2n de batxillerat i cicles formatius de grau superior de química i d’activitats esportives.

També disposa d’una àrea de qualificació professional. El seu règim de cooperativa de treball associat garanteix estabilitat al projecte pedagògic d’una escola catalana, plural i oberta a tothom que ofereix servei a més de 1.800 alumnes d’educació reglada i en què participen més de 1.500 persones en activitats d’educació continuada.

Si voleu conèixer el centre i el seu projecte educatiu, podeu gaudir d'una sessió de portes obertes online, on descobrireu les raons per triar l'Escola Sant Gervasi. Entre d'altres, els serveis de transport escolar, d'acollida matí i tarda, d'infermeria escolar i el menjador i cuina pròpia. Per qualsevol dubte, també podreu contactar amb el centre i tenir una entrevista telemàtica per encarar el curs 2020-2021.

Escola Sant Gervasi

carrer Sabadell, 41 · Mollet del Vallès

Tel. 93 579 54 30 · www.santgervasi.org · santgervasi@santgervasi.org

Edicions locals