Cambridge School dóna beques a 23 joves

Els beneficiaris gaudiran d'un curs gratuït de setembre a juny

Aparador

Cambridge School dóna beques a 23 joves
Cambridge School dóna beques a 23 joves

Cambridge School va anunciar dimecres els 23 joves vallesans que han rebut una beca d’anglès per al curs 2020-2021. En aquesta 4a edició de les beques Cambridge School el lliurament de beques es va haver de fer online, a través d’un vídeo en què van intervenir la directora general de Cambridge School, Sarah Edge, i l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, així com alumnes becats en l’edició anterior.

Les beques Cambridge School tenen l'objectiu d'impulsar l’anglès en alum-nes d’instituts públics de 4t d’ESO del Vallès Oriental que compleixen amb un alt perfil de motivació per aprendre, però que no poden accedir a un ensenyament privat de la llengua.

Les beques consisteixen en un curs sencer (de setembre a juny) en qualsevol de les 10 escoles de Cambridge School, i inclouen la gratuïtat de la matrícula, la totalitat del cost del curs i el pagament dels llibres, fins a un import aproximat de 1.100 € per beca.

En les quatre edicions del programa de beques Cambridge School s'han beneficiat de la iniciativa uns 70 alumnes del Vallès Oriental.

Cambridge School
plaça de la Porxada, 39 · Granollers
Tel. 93 870 20 01 · www.cambridgeschool.com
granollers@cambridgeschool.com

Edicions locals