Pàrquings Blaus, ara sense quotes fixes

La manera més ràpida i còmoda de trobar aparcament a la ciutat

Aparador

Pàrquings Blaus, ara sense quotes fixes
Pàrquings Blaus, ara sense quotes fixes

Pàrquings Blaus, que gestiona els aparcaments del Teatre Auditori, de l'Escolapi Blau, de la plaça de la Corona i de l'estació-Atenea, s'adapten a les necessitats actuals perquè no paguis res que no utilitzis. En aquest sentit, Pàrquings Blaus ha eliminat les quotes fixes i disposa d'un ampli catàleg de packs d'abonaments perquè triïs el que més et convingui.

D'altra banda, disposar de la targeta de substitució del tiquet comporta molts avantatges: és més econòmic que la zona blava (1,70 €/h); pots entrar i sortir del pàrquing durant un dia conservant la tarifa plana, de 7,95 €; no hi ha consum mínim, de manera que si no fas servir la targeta de Pàrquings Blaus no pagues res; pots entrar i sortir de l’aparcament sense passar per caixa; les targetes no tenen cap cost addicional i la facturació és mensual.

Pàrquins Blaus també cuida el teu cotxe durant la nit per només 30 € i ofereix preus especials d'1,40 €/h per a determinat col·lectius: menors de 25 anys, famílies nombroses i monoparentals, discapacitats del 33% o més i pensionistes per incapacitat laboral.

A més, amb la targeta de Gran Centre també podràs disposar de vals d'aparcament gratuït. Informa't de les condicions d'aparcament a Pàrquings Blaus, la manera més ràpida i còmoda de trobar on aparcar el cotxe a Granollers.

Pàrquings Blaus
c. Rafael Casanova, 38 · Granollers
Tel. 93 781 50 37 · 618 46 38 36 · www.pblaus.com

Edicions locals