CREC Sabadell, el teu espai de coworking

L'espai ofereix tres mesos de coworking gratuït aquest 2020

Aparador

CREC Sabadell, el teu espai de coworking
CREC Sabadell, el teu espai de coworking

CREC Sabadell és un espai de coworking de més de 1.200 metres quadrats amb tots els recursos que empreses i autònoms necessiten per treballar. L'espai ofereix 3 mesos de coworking gratuït a totes les empreses i els autònoms del Vallès durant aquest 2020.

"La nostra manera d’entendre el coworking fomenta que les empreses es consolidin i generin nous llocs de treball, i volem posar de la nostra part per ajudar els professionals vallesans a fer-ho en les millors condicions", diuen des de CREC Sabadell.

A més, ara treballen en un protocol per protegir l’espai de la Covid-19. L'horari és de dilluns a divendres de 8 a 21 h, tot i que en estat d’alarma és de 9 a 19 h. L'espai disposa de dues sales de reunions i formacions (de 60 m2 i 30 m2), cafeteria/menjador i zones comunes que tots els coworkers poden utilitzar sempre que ho vulguin.

També hi ha 4 despatxos privats (no inclosos a la promoció) i tothom té inclosos serveis com una taquilla individual, impressora/escàner d’ús il·limitat, domiciliació d’empresa i recepció o enviament de paqueteria/correspondència.

Els coworkers també poden treballar o reunir-se a CREC Eixample i CREC Poble Sec, els espais de la mateixa firma a Barcelona. El fet diferencial dels treballadors de CREC, però, és l'anomenat CREC Connect, un servei per posar en contacte cada coworker amb altres persones del seu sector i que poden donar lloc a una oportunitat de negoci. Entre Sabadell i Barcelona tenen més de 300 professionals i més de 800 sinèrgies creades.

CREC Sabadell
carrer del Sol, 62 · Sabadell
Tel. 93 116 55 85 · 672 62 71 73
www.crec.cc

Edicions locals