No arribo a l'orgasme durant el coit

Alguns consells per a propiciar-lo

Contingut publicitari, Aparador

No arribo a l'orgasme durant el coit
No arribo a l'orgasme durant el coit

Moltes dones se senten frustrades perquè no poden arribar al clímax durant la penetració. Hi ha alguna manera de poder propiciar l’orgasme durant el coit? La resposta es sí. El que està clar és que no és missió impossible, així que si encara no ho has aconseguit, no pensis que es perquè no pots i mai podràs.

Prepara't pel clímax abans de la penetració
Pensar que la millor manera d'arribar al clímax és amb la penetració és un error. La clau està en estimular el clítoris ja sigui a través de la masturbació, el sexo oral, alguna joguina o fregaments. Per a la majoria de les dones no és la vagina el centre del plaer i per tant, hem d’aconseguir excitar-nos molt abans de la penetració. Un consell que no falla: Quant més a prop estiguis d’arribar al clímax abans de la penetració, més probabilitats tindràs d’arribar a l’orgasme durant el coit.

La posició perfecta
Hi ha dues posicions que ajuden a tenir un orgasme durant el coit. Una d'elles és la tècnica d'alienació del coit. En què consisteix? Partim de la postura clàssica del missioner, però tu en lloc d'obrir les cames has de tancar-les, quedant dins de les cames de la teva parella. Has d'elevar la pelvis i el moviment d'ell ha de ser de dalt a baix per a afavorir l'estimulació del clítoris. A la segona postura, la teva parella ha de col·locar-se tombada boca amunt al llit i tu has de col·locar-te sobre ell perquè comenci la penetració. Llavors, et col·loques completament estirada i comences a moure't cap endavant i cap endarrere.

Existeix l'orgasme vaginal?
En general, durant la penetració sentim plaer, però aquest no va en augment a mesura que dura el coit, tot el contrari del que ocorre quan estimulem el clítoris. Per tant, podríem dir que els orgasmes vaginals no existeixen i hauríem de parlar doncs, d'orgasmes directes o indirectes.

No t'obsessionis
Això és un dels punts més importants. La nostra ment pot bloquejar els orgasmes. Hem d'estar relaxades, gaudint el present i el plaer que anem sentint. Si ens obsessionem a arribar a l'orgasme més difícil serà aconseguir-ho.  

Ajuda't d'alguna joguina
Utilitzar una joguina durant la penetració és una excel·lent opció. A Lovesexing, botiga eròtica de Barcelona i Sabadell, podràs trobar joguines específiques per a utilitzar en parella i durant el coit que t’ajudaran a arribar al clímax, gràcies a la doble estimulació.

Edicions locals