Casal d'estiu a l'escola bressol Els Barrufets

El termini per formalitzar la inscripció acaba el divendres 12 de juny

Aparador

Casal d'estiu a l'escola bressol Els Barrufets
Casal d'estiu a l'escola bressol Els Barrufets

Aquest divendres, 12 de juny, acaba el termini per apuntar-vos al casal d'estiu per a nens i nenes de 3 a 7 anys de l'escola bressol Els Barrufets. Serà del 22 de juny al 27 d'agost i estarà ple d'activitats per als més petits: gimcanes, ioga, música, anglès, art i creativitat, jocs d'aigua, escape rooms i molt més.

Es treballaran les emocions i les habilitats socials i personals dels nens i les nenes a través del joc i l'experimentació. Per participar en el casal d'estiu hi ha diverses opcions: de 9 a 13 h (90 €/setmana); de 9 a 15 h amb dinar (110 €/setmana); i de 9 a 17 h amb dinar (130 €/setmana). Podeu formalitzar la inscripció a través del seu web o de manera presencial amb cita prèvia fins aquest divendres, 12 de juny.

D'altra banda, l'escola bressol Els Barrufets acull durant el curs nens i nenes de 4 a 36 mesos i disposen de diferents espais perquè els més menuts tinguin al seu abast tot allò que necessiten en cada etapa evolutiva per sentir-se lliures i segurs.

Els Barrufets compta amb instal·lacions noves, lliures d’escales i adaptades completament a la normativa vigent. Als seus responsables els agrada que els infants sentin el caliu com si fossin a casa, per això les aules compten amb molta llum natural i elements decoratius ideals per crear una atmosfera acollidora i comfortable.

A més, el centre també compta amb una àmplia aula polivalent i una altra de psicomotricitat, una cuina pròpia i un gran jardí de 250 metres quadrats amb hort perquè els més petits puguin experimentar tot un món de sensacions.

Escola Bressol Els Barrufets
carrer Espanya, 52-56, Granollers
Tel. 677 64 24 82
www.barrufetsgranollers.com
barrufets@barrufetsgranollers.com

Edicions locals