Tenir Cura, acompanyament a les persones grans

Ara també, servei de menú setmanal a domicili per només 35,20 €

Aparador

Tenir Cura, acompanyament a les persones grans
Tenir Cura, acompanyament a les persones grans

Envellir és una característica inherent de la vida. A mesura que ens anem fent grans ens anem adaptant als canvis, però tot i així els últims anys de vida poden ser especialment desafiants. Per això, a Tenir Cura, un servei de cures a domicili per a persones grans i dependents, estan preparats per ajudar les persones grans.

Escolten les seves necessitats per entendre'n les limitacions i trobar solucions potencials. Personalitzen les opcions que ajuden la gent gran a portar la vida que desitgen. Es comprometen amb la qualitat de vida i les cures a persones úniques.

A més, les seves cures van més enllà de l'assistència: comuniquen, escolten, miren als ulls i es posen al lloc de l'altre a través de la comprensió i l'empatia, proporcionant la tranquil·litat, seguretat i confiança que la gent gran necessita.

Per això Tenir Cura és l'únic servei que utilitza un mètode de selecció de professionals a través d'un test psicològic de comunicació d'acord amb els seus valors, de manera que només els professionals que compleixen aquesta filosofia de cuidar són incorporats a l'equip.

Tenir Cura neix del lideratge i l'emprenedoria femenina, i es marca com a objectius cuidar les persones amb dificultats per fer les activitats bàsiques de la vida diària a través de la comunicació i l'escolta activa, fomentant la relació amb l'entorn a través del programa Sortim al carrer per trencar l'aïllament social de les persones grans i acompanyar-les amb el mateix afecte que ho farien les famílies.

Ara, a més, també ofereixen un servei de menú setmanal a domicili: 5 dies x 35,20 euros.

Tenir Cura
carrer Bruc, 6 · Montcada i Reixac
Tel. 608 15 99 77
www.tenircura.com
[email protected]

Edicions locals