Nova ubicació del punt de servei Endesa a Granollers

ANPE Instal·lacions és la nova gestora de l'oficina de la ciutat

Aparador

Nova ubicació del punt de servei Endesa a Granollers
Nova ubicació del punt de servei Endesa a Granollers

Des de primers de juny, el punt de servei Endesa de la ciutat es troba a una nova ubicació, el carrer Francesc Macià, 151. ANPE Instal·lacions és ara l'empresa gestora responsable d’aquesta oficina. Amb l’estrena del nou emplaçament han posat en marxa una promoció especial: per a noves contractacions de subministraments podeu guanyar fins a dos mesos gratis de consum. I només per preguntar per l’oferta ja tindreu un regal segur.

ANPE Instal·lacions SL es va fundar el desembre del 1989, i des de llavors, ja fa més de 30 anys, s'han donat a conèixer com a empresa de manteniments industrials, especialista en instal·lacions elèctriques i fontaneria per a empreses.

El 1990 la plantilla d'operaris fixos i de flotes mòbils va créixer d'una manera significativa. El 1993 es va constituir com a Punt de Servei Fecsa, amb una primera oficina d'atenció al públic a través de la qual s'oferien serveis administratius i tècnics als usuaris de la companyia elèctrica.

Això va ser una gran ajuda per a ANPE Insatal·lacions, ja que va contribuir a fer un nou gir al negoci, on a part d'aportar la seva capacitat professional van comptar també amb el suport tècnic i d'imatge d'una gran companyia com era Fecsa.

A partir d'aquí van començar a crear una àrea comercial amb la qual oferien el servei d'assessorament i instal·lació de sistemes d'optimització de l'energia elèctrica, mitjançant aparells de bombes de calor i fred, acumuladors, etc.

A banda del punt de servei de Granollers, ANPE en té un a Mollet del Vallès.

ANPE Instal·lacions - Punt de Servei Endesa
carrer Francesc Macià, 151 · Granollers
www.anpeinstal-lacions.com

Edicions locals