Portes obertes a l'Escola Bressol Montessori

Aparador

Portes obertes a l'Escola Bressol Montessori
Portes obertes a l'Escola Bressol Montessori

Granollers tindrà, a partir de setembre, la primera Escola Bressol Montessori de la ciutat, el primer i únic centre amb acreditació per impartir el mètode Montessori en l’etapa de 0 a 3 anys.

El centre disposa d’un espai lluminós, agradable i respectuós per als infants. Tant els ambients que hi trobaran (Niu i Comunitat Infantil), com els materials per als infants (presentacions), s'han seleccionat de manera precisa i buscant potenciar les capacitats dels infants i d’acord amb la seva edat.

Els nens i nenes desenvoluparan propostes motivadores i significatives per a ells i descobriran l’entorn que els envolta amb eines reals, cosa que els ajudarà a l’hora de crear les seves pròpies percepcions i deduccions. A més, dins de l’ambient hi haurà cinc àrees diferenciades (sensorial/cognitiva, vida pràctica, moviment, llenguatge i expressió artística) en què trobaran propostes de gran riquesa sensorial i cognitiva.

L'escola compta amb personal amb doble titulació: mestres d’educació infantil i guia/auxiliar Montessori (IMI), i ofereix, entre d’altres, atenció totalment personalitzada i respectuosa envers l’infant; observació diària de l’infant i elaboració d’un informe trimestral amb els aspectes més destacables de la seva evolució; anglès diari amb una immersió natural i espontània; servei de psicologia per als infants, familiars i equip educatiu; i cuina casolana elaborada amb aliments de proximitat i amb menús adaptats a intoleràncies o al·lèrgies.

Aquest dissabte, 27 de juny, l’escola oferirà una jornada de portes obertes amb visites personalitzades. Podeu demanar hora al telèfon 638 04 11 07.

Escola Bressol Montessori
carrer Corró, 187 · Granollers
Tel. 638 04 11 07
www.montessorigranollers.com

Edicions locals