KH Lloreda elabora el 'Manual de neteja i desinfecció de la llar'

Amb el suport de Creu Roja i de l'Hospital General de Granollers

Aparador

KH Lloreda elabora el 'Manual de neteja i desinfecció de la llar'
KH Lloreda elabora el 'Manual de neteja i desinfecció de la llar'

La situació extraordinària que vivim per la Covid-19 ha provocat canvis dels hàbits de neteja i molts dubtes al respecte. Hem incorporat al nostre vocabulari paraules com gèrmens, microorganismes imperceptibles que només podem veure a través d'un microscopi i que, a la llar, es poden classificar entre bacteris, virus i fongs.

Es propaguen a través de l'aire i del contacte amb una superfície contaminada o una persona infectada. Per això, amb bons hàbits higiènics saludables, com rentar-se les mans i una correcta neteja i desinfecció de la casa, podem trencar la cadena i frenar el contagi en la majoria de casos.

Des de finals de febrer s'ha incrementat la compra de desinfectants al voltant d’un 60%. A més, un 76,2% dels enquestats en un estudi amb 2.000 consumidors afirmen que han canviat les seves rutines de neteja i ara ho fan més sovint.

Davant d'això, KH-7 recorda que netejar no equival a desinfectar. Netejar és eliminar la brutícia i impureses que hi ha a les superfícies, mentre que desinfectar és usar productes químics per eliminar els gèrmens que pugui haver-hi en les superfícies i evitar possibles infeccions.

Una correcta rutina de neteja i desinfecció contribueix a protegir de virus i bacteris a la llar, i per això KH-7 ha publicat el Manual de neteja i desinfecció de la llar per resoldre preguntes i evitar confusions. "Volem donar formació fàcil i comprensible a les famílies per tenir la casa neta i ben desinfectada", apunta Josep Maria Lloreda, president de la companyia.

El manual s’ha elaborat en col·laboració amb l’Hospital General de Granollers i s’emmarca en la campanya de bons hàbits de neteja de Creu Roja.

KH Lloreda
passeig de la Ribera, 111
(pol. ind. Can Castells) · Canovelles
Tel. 93 849 26 33
www.kh7.com

Edicions locals