Certificació de qualitat a les instal·lacions de l'Hotel Ciutat de Granollers

El complex hoteler –hotel, restaurant i instal·lacions esportives– reben el Global Safe Site de Bureau Veritas

Aparador

Certificació de qualitat a les instal·lacions de l'Hotel Ciutat de Granollers
Certificació de qualitat a les instal·lacions de l'Hotel Ciutat de Granollers

L'Hotel Ciutat de Granollers ha obtingut la certificació Global Safe Site de Bureau Veritas. D'aquesta forma el complex hoteler, hotel, restaurant City i Crack Sports Club es converteixen en el primer centre de la comarca en assolir aquest certificat.

Bureau Veritas ha supervisat durant setmanes les més de 100 mesures preventives relacionades amb l'organització de les zones comunes de les instal·lacions així com les mesures de neteja, higiene i desinfecció.

"Les garanties que ofereix aquest segell han de certificar la nostra vocació per aportar als nostres clients la màxima confiança en les mesures de seguretat i de control de les operacions d'higiene". "La comoditat i seguretat dels nostres clients i en el cas dels socis i usuaris del Crack Sport Club, la seva confiança són la nostra prioritat", comenta Carlos Francisco, conseller delegat del Grup Ciutat Hotels.

Bureau Veritas amb la seva certificació Global Safe Site, la primera certificació més exigent del moment en l'àmbit mundial en centres hotelers i instal·lacions esportives reitera que s'han implantat les mesures de seguretat i salut requerides en les instal·lacions, així com els plans d'actuació, adaptant-los a les millors pràctiques estipulades del moment.

Aquest estiu, es preveu un ús intensiu del centre esportiu a causa de la baixa mobilitat vacacional dels vallesans i concretament dels granollerins, així que l'Hotel Ciutat de Granollers ha volgut establir les màximes garanties de gestió i control dins les seves instal·lacions.

Hotel Ciutat de Granollers
Turó d'en Bruguet, 2 · Granollers
Tel. 93 879 62 20
www.hotelciutatgranollers.com
granollers@ciutathotels.com

Edicions locals