ALCO obre un nou centre operatiu al Vallès Oriental

Estoc permanent de casetes de seguretat, per a vestidors, oficines, etc.

Aparador

ALCO obre un nou centre operatiu al Vallès Oriental
ALCO obre un nou centre operatiu al Vallès Oriental

ALCO és una empresa amb més de 50 anys d'experiència dedicada al lloguer, venda i gestió de maquinària per a la construcció, indústria, administracions públiques i el sector de serveis, a més de la línia d'edificació modular i casetes, sent un referent en el sector amb diversos casos d'èxit.

L'empresa industrial centra la seva àrea d'actuació a la zona de Catalunya i l'Aragó amb un ampli desplegament de centres operatius i logístics, per oferir el millor servei i fidel al seu eslògan: Sempre a prop teu.

ALCO obre un nou centre operatiu al Vallès per reforçar la seva activitat en tota la zona de Barcelona Nord, Vallès i Girona. El centre operatiu, situat al cèntric polígon de Canovelles, cobreix les necessitats de lloguer d'elevadors, casetes, torres d'alumini, sistemes d'encofrats, bastides, maquinària per a la construcció i logística, a més de maquinària petita, tanques i eines, de manera immediata i directa a tots els autònoms, pimes i empreses.

La central d'ALCO, a Esparreguera, reforçarà a més les necessitats d'ALCO Vallès, amb l'ampli parc de maquinària i mitjans auxiliars de què disposa, a més de l'estoc permanent de casetes per a vestidors, oficines, control d'accessos... juntament amb l'àrea tècnica de mòduls prefabricats per a projectes que requereixin disseny i construcció personalitzada.

Centre ALCO Vallès
carrer Indústria, 1 (nau 2) · Canovelles
Tel. 902 47 44 47
www.alcogrupo.es
alcovalles@alcogrupo.com

Edicions locals