Canovelles estrena una nova campanya de promoció comercial

Amb el lema 'Junts fem comerç, fem Canovelles' és un agraïment a la tasca dels comerciants durant la pandèmia

Aparador

Canovelles estrena una nova campanya de promoció comercial
Canovelles estrena una nova campanya de promoció comercial

Canovelles ha engegat una campanya comercial amb el lema Junts fem comerç, fem Canovelles per promocionar el comerç local i ajudar el sector a reprendre la seva activitat després de la crisi de la Covid-19. Tal com indica l’eslògan de la campanya, que consta d’un vídeo promocional i una imatge gràfica associada, es vol posar l’accent en la unitat com a poble i incidir en el paper que tenen els espais comuns i els comerços del municipi.

Al vídeo, protagonitzat pels comerciants, s’hi poden veure una quinzena d’establiments com a mostra de l’àmplia varietat de productes i serveis de Canovelles. A més, es posen en relleu el caràcter proper i el coneixement expert dels botiguers del poble. Tot amb un missatge final que incita els veïns a tornar a entrar als bars, restaurants i botigues del poble. La campanya ha estat realitzada per l’Ajuntament i ha comptat amb la col·laboració de l’associació de comerciants Comerç Actiu Canovelles.

El vídeo s'ha encarregat al creador audiovisual Juanjo Bermejo i el grafisme a la dissenyadora Anna Fonoyet. La campanya vol donar les gràcies als comerciants per la feina feta durant la pandèmia i, alhora, recordar als veïns la importància d’apostar pel comerç de proximitat i per les persones que ens han cuidat durant el confinament, ja sigui posant en risc la seva salut i aixecant la persiana per garantir els productes bàsics o bé tancant els seus establiments per responsabilitat social tot i deixar de facturar durant molts mesos.

 

Edicions locals