La botiga de productes eròtics Punt Love es manté oberta tot l'estiu

Punt Love fa una donació de 220 euros a l'associació Trenquem Armaris

Aparador

Punt Love dóna 220 euros a Trenquem Armaris
Punt Love dóna 220 euros a Trenquem Armaris

Trenquem Armaris és la primera associació de Granollers que treballa en pro de la comunitat LGBTI+. El grup va sorgir a partir de l'elaboració del Pla de diversitat sexual i de gènere de Granollers, on les tres sòcies fundadores van detectar la necessitat de fer de la lluita individual una lluita col·lectiva i organitzada per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a erradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

L'objectiu és contribuir a la superació dels estereotips que afecten negativament la percepció social de les persones del col·lectiu LGBTI+, i formar part de tots els àmbits de la vida social, estar legitimades i col·laborar en la cultura de la ciutat.

El passat 28 de juny, Dia internacional LGTBI+, la presidenta de Trenquem Armaris va recollir un taló de 220 euros donat per la botiga Punt Love, que va impulsar una campanya amb el nom El love sempre guanya i que consistia a donar la recaptació de les vendes d'aquell dia al seu web a aquesta associació granollerina per a ajudar a trencar més armaris.

Les botigues eròtiques Punt Love –a Granollers i Mollet– són establiments especialitzats en tota mena de productes relacionats amb el sexe i l'erotisme, també s'ofereix un gran ventall de productes de parafarmàcia i articles de regal picant.

És una botiga jove i divertida, però alhora capaç d'atendre les necessitats, els plaers i els jocs sexuals d'homes i dones de totes les edats. Sense cap mena de tabú, Punt Love es mantindrà oberta per a tots els públics durant tot l'estiu amb tots els protocols de prevenció i higiene.

Punt Love Granollers
carrer Sant Jaume, 10-14 (Galeries Sant Carles)
Granollers
www.puntlove.es

Edicions locals