Nou Niu, l'agència immobiliària de confiança

Professionals amb valors; una nova manera d'entendre el negoci

Aparador

Nou Niu, l'agència immobiliària de confiança
Nou Niu, l'agència immobiliària de confiança

A Nou Niu, la nova agència immobiliària de les Franqueses, hi trobareu tots els serveis immobiliaris: venda, lloguer i administració, valoracions, finançament i consultoria, a més del millor tracte personalitzat i adaptat a les vostres necessitats.

Nou Niu neix aquest any 2020 a les Franqueses no per casualitat, sinó gràcies als fruits de més de 20 anys d’experiència, dedicació, i estima cap a una professió de la seva cofundadora, Eva Palau i Roca, nascuda a Granollers i feliç de viure actualment a les Franqueses des de fa uns anys.

Després d’ocupar diferents càrrecs directius en importants empreses locals i en altres a escala nacional, ha decidit iniciar el seu propi projecte, on podrà transmetre els seus propis valors, transparència, honestedat i entusiasme, no només com a professional, sinó com a persona.

Perquè com ella diu, “comprar un habitatge segurament és la inversió més important que pot fer una persona o família al llarg de la seva vida”, i per això tothom es mereix estar en mans de professionals que ajudin i acompanyin en tot el procés, ja que, de vegades, com a agent de la propietat immobiliària, tot i tenir tots els mecanismes legals, fiscals i econòmics presents, també cal tenir la capacitat d’atendre i entendre les necessitats dels clients, escoltar-los, saber quines il·lusions tenen, què els preocupa... perquè cada persona és única i es mereix un tracte personalitzat.

És així com Nou Niu entén la professió, i aquest és el motor per tirar endavant un projecte amb molt de rigor i disciplina, tot i que tampoc no hi ha de faltar mai l'alegria!

Nou Niu
carretera de Ribes, 4, 1a planta
Edifici NEC, D-112 · Les Franqueses del Vallès
Tel. 633 33 20 88
www.nouniu.cat · comercial@nouniu.cat

Edicions locals