J&S Living Spaces, especialistes en reformes integrals a casa

Interiorisme i decoració amb professionalitat, serietat i flexibilitat

Aparador

J&S Living Spaces, especialistes en reformes integrals a casa
J&S Living Spaces, especialistes en reformes integrals a casa

J&S Living Spaces és una organització jove, dinàmica, flexible i innovadora que busca aconseguir l'excel·lència i la perfecció en tot el que fa: la reforma integral de casa vostra. Capaç de percebre i satisfer les necessitats del sector i dels clients, J&S Living Spaces és especialista en instal·lacions, cuines, banys, fusteria, pladur, feines de paleta, alumini i pintura.

La firma està molt compromesa amb la sostenibilitat i el medi ambient i l'aplica en la seva activitat, i col·labora amb un ampli equip de professionals multidisciplinaris que treballen conjuntament per obtenir sempre el millor resultat. "Treballem de forma professional, honesta, eficaç i amb molta il·lusió. La nostra principal activitat és la compra, transformació i venda d'immobles als principals municipis del Vallès Oriental", apunten des de J&S Living Spaces.

En diuen transformació perquè és el que realment fan: estudien exhaustivament les possibilitats de canvi i millora en les diferents àrees d'un immoble; distribució dels espais i estances; optimització i millores en la sostenibilitat i eficiència energètica; treball a fons de l'interiorisme i la decoració amb materials i marques de primera qualitat.

El resultat és un immoble transformat i una llar o local on sentir-se còmodes. Si necessiteu treballs de reforma, interiorisme i decoració, i alhora professionalitat, serietat i flexibilitat, J&S Living Spaces és la millor opció: adaptable a les necessitats dels clients, puntual en els terminis d'entrega i honesta. Truqueu, demaneu pressupost i, si ho voleu, també us assessoraran.

J&S Creating Living Spaces
Tel. 600 580 178
www.jslivingspaces.com · info@jslivingspaces.com

Edicions locals