Helpoint seleccionarà perfils professionals per a la UEI

L'agència de col·locació és especialista en recursos humans qualificats d'oficis

Aparador

Helpoint seleccionarà perfils professionals per a la UEI
Helpoint seleccionarà perfils professionals per a la UEI

La Unió Empresarial (UEI-CERCLEM) ha firmat un acord d’intermediació laboral amb Helpoint Serveis per gestionar perfils professionals. La UEI aposta per donar resposta als associats donada la demanda de professionalització dels oficis, i en aquest sentit ha acordat amb Helpoint Serveis –agència de col·locació acreditada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC)– l’encàrrec d’intermediació laboral especialitzada en perfils professionals d’oficis.

Així, des d'ara, els associats a la UEI poden gestionar les seleccions de professionals mitjançant Helpoint Serveis, una consultoria de recursos humans per a empreses especialitzada en selecció d’oficis que ofereix un servei de proximitat i responsabilitat per la selecció de personal qualificat, l’externalització del departament de recursos humans, l’assessorament laboral i l’estudi organitzacional; treballant en tots els sectors professionals del règim general.

L’agència de col·locació proporcionarà als associats perfils professionals en oficis d’acord amb els seus requeriments i necessitats, atesa la demanda existent als sectors empresarials.

La UEI, per la seva banda, agrupa des de fa més de 40 anys les unions patronals i els gremis d’àmbit sectorial que actuen al Vallès Oriental amb l'objectiu de salvaguardar els interessos de les empreses associades, constituir un grup únic d’acció davant les administracions públiques, els sindicats i les organitzacions polítiques i socials.

Helpoint Serveis
Consultoria de Recursos Humans
Tel. 93 170 21 90
Horari de dilluns a divendres de 9 a 17 h
www.helpointserveis.com · info@helpointserveis.com

Edicions locals