Com afrontar la incorporació post-ERTO en tornar a la feina

Helpoint Serveis, consultoria en recursos humans

Aparador

Com afrontar la incorporació post-ERTO en tornar a la feina
Com afrontar la incorporació post-ERTO en tornar a la feina

Un elevat percentatge de persones s’incorporaran aviat a la feina per tornar a la nova realitat laboral post-ERTO. Hi ha treballadors que han mantingut la feina durant la Covid i han absorbit totes les tasques de les diferents àrees de negoci, mentre que d’altres es reincorporaran al seu lloc de treball on s’hauran d’adaptar a nous canvis després d’una desconnexió improvisada i total.

El discurs general és agrair la possibilitat de tenir feina, ja que l’època actual ens ubica en una difícil situació empresarial per la paralització de la facturació amb la mateixa estructura i despesa de negoci. Molts empresaris han hagut de tancar, uns s’han mantingut i d’altres potser es transformaran en futurs acomiadaments.

Per mantenir la feina, les empreses han de continuar en actiu i els treballadors han de ser conscients que és el moment de donar una empenta. Cal anar a treballar des del punt de vista d’un autònom, organitzant el temps per assolir els objectius de l’activitat empresarial.

La visió del treballador és valorar les condicions i la flexibilitat laboral, mentre l’organització aporta les eines i els recursos. Els empresaris han de percebre la confiança i l’autoresponsabilitat de les persones per continuar lluitant. Un punt clau és aconseguir un model col·lectiu per créixer personalment i en equip, perquè són moltes les hores al dia les que es destinen a la feina i tothom ha de contribuir per convertir aquest temps en moments per gaudir de l’esforç mutu, aportant una dosi de positivisme per aconseguir un estat de flow conjunt.

Helpoint Serveis
Consultoria de Recursos Humans
Tel. 93 170 21 90
Horari de dilluns a divendres de 9 a 17 h
www.helpointserveis.com · info@helpointserveis.com

Edicions locals