Elefante Azul, nou centre de rentat a Granollers

Tres pistes de rentat a pressió i aspiradors d'última generació

Aparador

Elefante Azul, nou centre de rentat a Granollers
Elefante Azul, nou centre de rentat a Granollers

La xarxa de franquícies Elefante Azul, que pertany al Grup Moure i que és líder en el sector de la neteja de cotxes de pressió, ha obert un nou centre franquiciat a Granollers, al costat de la benzinera AutoNet&Oil i el centre comercial Esclat.

Disposa de tres pistes de rentat a pressió, aspiradors d'última generació i d'una màquina d'higienització per a l'interior dels vehicles, i forma part d'una estratègia de dinamització del sector amb les dues marques franquiciades: Elefante Azul centres de rentada, i la benzinera AutoNet&Oil, ja consolidada a la ciutat.

Amb aquesta obertura, Elefante Azul continua creixent en un mercat cada cop més professionalitzat i dotat de tecnologia, maquinària moderna i instal·lacions automatitzades, que permeten l’optimització de recursos i l’estalvi d'aigua, alhora que utilitza productes 100% ecològics i un sistema de rentada respectuós amb el medi ambient i la carrosseria dels vehicles.

Elefante Azul, a més, disposa de cinc fases de rentada, neteja-llantes, sabó viricida i pagament amb targeta. A més, té cura de la carrosseria amb un sistema de rentada que no contacta amb la xapa dels vehicles i amb aigua osmotitzada, cosa que permet un acabat impecable sense necessitat d'assecat manual.

Elefante Azul Granollers
carrer Lluís Companys, 52 · Granollers
Tel. 631 34 22 87 · www.elefanteazul.com

Edicions locals