InOrbis ofereix set beques per ajudar l'alumnat

Idiomes per a nens i adults, reforç escolar i robòtica en anglès

Aparador

InOrbis ofereix set beques per ajudar l'alumnat
InOrbis ofereix set beques per ajudar l'alumnat

InOrbis és un centre de formació amb 40 anys d’experiència especialitzat en idiomes, robòtica en anglès i reforç escolar amb seu al Vallès Oriental, el Maresme i el Barcelonès.

Amb més de 70 professors i presència arreu de Catalunya, InOrbis obre el curs amb la voluntat de transmetre la màxima tranquil·litat i confiança enfront de la situació social en què ens trobem.

A més, i com sempre en els moments difícils, InOrbis vol estar al costat de la seva comunitat. A través de les beques Covid vol ajudar les famílies que més ho necessiten oferint set ajuts en diferents categories.

Les beques que engloben aquestes ajudes són per a: idiomes per a nens, idiomes per a adults, reforç escolar i robòtica en anglès, i consisteixen en un 80% de la quota d'un dels seus cursos i la matrícula gratuïta respectivament.

Per tal d’acollir-se a una beca, els alumnes, que han de complir uns requisits, entraran en un sorteig que es durà a terme el dia 18 de setembre, on es valorarà tant la situació personal de la família com l’expedient i les valoracions acadèmiques de l’alumne sol·licitant.

Una vegada més, i amb la voluntat de reiterar el seu compromís per establir un espai segur on poder realitzar tots els nostres serveis amb garanties, InOrbis es posa a disposició dels alumnes per poder dur a terme un la personalitzat i atendre els objectius i les necessitats individuals de cadascun d'ells.

InOrbis
carrer Josep Torras i Bages, 55 · Granollers
Tel. 93 870 76 35 · www.inorbis.net

Edicions locals