Nova fase d'habitatges en venda a Residencial El Lledoner

La Llave de Oro, promotora immobiliària seriosa i compromesa

Aparador

Nova fase d'habitatges en venda a Residencial El Lledoner
Nova fase d'habitatges en venda a Residencial El Lledoner

La Llave de Oro és la promotora immobiliària que construeix llars des de 1945 pensant en la completa satisfacció de les persones que hi viuran. Construeix cases oferint la màxima qualitat en els materials i amb una ubicació excepcional, a través d'un servei centrat en el més important, el client.

Actualment, La Llave de Oro desenvolupa la zona residencial El Lledoner, una nova promoció d'habitatges a la zona nord de Granollers. Es tracta d’una àrea de traçat urbà modern, amb amplis espais verds, que ofereix la màxima tranquil·litat sense renunciar a les comoditats d’una capital de comarca.

La promotora disposa ara una nova fase en venda al carrer Sant Plàcid, 22. Són habitatges de 2, 3 i 4 dormitoris; plantes baixes amb jardí; dúplex amb terrassa; amb 1, 2 i 3 banys; parquet; zona comunitària amb piscina i places de garatge incloses en el preu, que trobareu a partir de 198.000 euros més IVA.

La Llave de Oro compta amb un equip de professionals i experts que comparteixen uns valors: serietat i professionalitat, amb un tracte proper; màxima qualitat en materials i construccions; dedicació al client i un servei premium com a símbol d'identitat i compromís.

A més, també disposa d'un servei de personalització d'habitatges que permet als futurs propietaris triar alguns acabats de l'obra inclosos en el preu, com enrajolats i terres per al bany, paviments, mobiliari de cuina o el color de les parets entre d'altres.

La Llave de Oro
carrer Rosselló, 134, cantonada Josep Pla · Granollers
Tel. 606 32 25 29 · 662 32 91 14
www.lallavedeoro.com · comercial@lallavedeoro.com

Edicions locals