Motorprim patrocina el club ciclista MuntBikes

El concessionari mostra el seu suport a les entitats esportives

Aparador

Motorprim patrocina el club ciclista MuntBikes
Motorprim patrocina el club ciclista MuntBikes

Motorprim, el concessionari oficial Hyundai del grup Movento, ha renovat, un any més, el patrocini del club ciclista MuntBikes, d'Arenys de Munt, amb més de 200 associats. El club organitza cada any la Marxa Cicloturista Ports del Maresme, La Ports –on Motorprim cedeix els vehicles que acompanyen els ciclistes–, així com la competició de resistència Superprestige MuntBikes.

Tot i que enguany no s’han pogut celebrar aquestes proves, l’equip de competició continua actiu i ha visitat el concessionari de Granollers per conèixer el nou Hyundai i30 N Project C, una edició limitada de 600 unitats de les quals només n'hi ha 15 a Espanya i una a Motorprim.

El concessionari també participa en l'acció de conscienciació de Hyundai Juntos en el Asfalto cedint un cotxe de suport a tots als clubs ciclistes que ho sol·licitin perquè els acompanyi en les sortides en carretera. L'objectiu és protegir els ciclistes i fomentar la convivència a la carretera amb els conductors.

Motorprim forma part de Movento, grup d’automoció amb més de 60 anys d’experiència amb 20 marques representades i líder en mobilitat privada amb la prestació de serveis de distribució, venda de vehicles nous, seminous i ecològics, serveis associats i reparació d’automòbils, vehicles industrials lleugers, camions i motocicletes.

Movento comercialitza cada any 28.000 vehicles, nous i d’ocasió, i atén uns 130.000 clients de taller amb una plantilla de 800 persones.

Motorprim Granollers
avinguda Puigcerdà, 14 · Lliçà de Vall
www.motorprim.es · info@motorprim.es

Edicions locals