Eutrasa celebra els 210 anys de la marca Peugeot amb ofertes històriques

Tothom qui visiti les instal·lacions d'Eutrasa fins al 30 de setembre podrà aprofitar descomptes, regals i sorpreses

Aparador

Eutrasa celebra els 210 anys de la marca Peugeot amb ofertes històriques
Eutrasa celebra els 210 anys de la marca Peugeot amb ofertes històriques

Peugeot escriu una nova pàgina a la seva història i celebra, aquest 26 de setembre, 210 anys d'existència. I ho fa amb unes ofertes històriques per a tots els seus clients i amb un nou logotip inspirat en la firma més antiga que existeix de la marca creada l’any 1858.

2.1.0. Let’s Go és l’eslògan que la marca francesa ha escollit per celebrar aquesta efemèride. Es tracta d’una picada d’ullet als 210 anys de trajectòria de Peugeot a la qual han donat forma creatius, enginyers i dissenyadors que, des de fa més de dos segles, es qüestionen les normes per reinventar els estàndards de la mobilitat.

Un canvi radical de disseny que s’ha vist accentuat els últims 4 anys amb la presentació de models amb una estètica trencadora que han aconseguit premis mundials com el prestigiós Car of the Year o el premi al Interior más Bello del Año. A part d’oferir als clients unes ofertes comercials irrepetibles i úniques, Peugeot llançarà el 26 de setembre, i durant tot el mes d’octubre, una campanya internacional a les xarxes socials amb el hashtag #210yearswithpeugeot.

Tots els clients que visitin les instal·lacions d'Eutrasa fins al proper 30 de setembre podran aprofitar descomptes, regals i sorpreses que Eutrasa i Peugeot han preparat per a aquesta celebració tan especial.

Eutrasa Peugeot
carrer Catalunya, 39 · Les Franqueses del Vallès
Tel. 93 849 41 00 · www.eutrasa.com · info@eutrasa.com

Edicions locals