Àgora signa un conveni de col·laboració amb Barcelona Activa

La gestoria del carrer Josep Umbert ofereix assessorament fiscal i laboral a noves empreses

Aparador

Àgora signa un conveni de col·laboració amb Barcelona Activa
Àgora signa un conveni de col·laboració amb Barcelona Activa

L’assessoria Àgora, SA d’Assessorament i Servei, ja és oficialment una gestoria col·laboradora de BCN Activa de l’Ajuntament de Barcelona. Aquest conveni està impulsat en el marc d’un conveni de col·laboració entre Barcelona Activa i el Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya (COGAC).

L’objectiu del conveni és facilitar l’accés dels serveis professionals d’Àgora a totes aquelles empreses i persones treballadores autònomes que necessiten assessorament professional per a la seva nova empresa i que prèviament han visitat l’Oficina d’Atenció a les Empreses de Barcelona Activa.

Aquesta mateixa oficina emetrà un certificat signat perquè les persones usuàries puguin acreditar el conveni de col·laboració i tenir accés als serveis professionals de la gestoria Àgora.

Des de l'assessoria fiscal i laboral Àgora asseguren que "davant la situació actual, som conscients de la importància de poder oferir un bon acompanyament en matèria fiscal, laboral i administrativa per a totes aquelles petites empreses i persones autònomes que estiguin iniciant un projecte d’empresa".

Assessoria Integral Àgora
carrer Josep Umbert, 129 · Granollers
Tel. 93 870 64 08
www.agora-sa.com · agora@agora-sa.com

Edicions locals