Finestrambient, de la fabricació al muntatge

Professionals experts en tancaments de vidre, alumini i PVC

Aparador

Finestrambient, de la fabricació al muntatge
Finestrambient, de la fabricació al muntatge

Finestrambient és una empresa amb més de 30 anys d’experiència en els tancaments de vidre, alumini i PVC. Nascuda el 1982 a Granollers amb el nom d’Standgra SL, dedicada a la fabricació i muntatge de tancaments de vidre i alumini, amb el temps va anar ampliant la gamma de productes i serveis fins a aportar solucions integrals als projectes que realitza. El 2018 l’activitat es va renovar amb el nom de Finestrambient, amb una nova filosofia de treball i gestió empresarial, però amb l’eficàcia, el compromís i l’experiència dels darrers anys.

Els productes i serveis de Finestrambient estan enfocats tant a particulars com a empreses. Hi trobareu tancaments d’alumini i PVC per a finestres en diversos sitemes; portes d’entrada d’habitatges, amb vidre o panells de seguretat, i amb dissenys minimalistes a una o dues cares; i mampares de bany estàndards o fetes a mida amb vidre trempat, laminats i perfils d’acer inoxidable.

També divisions interiors d’oficina, amb modulacions monopanell, clipades, estructures ocultes o de vidre, finestres amb persianes interiors regulables, falsos sostres i panells per a banys i zones públiques; tancaments industrials d’alumini o PVC, tant exteriors com interiors i estructurals tipus mur cortina o marquesines; i productes com mosquiteres, tendals o baranes de vidre.

Ara Finestrambient ha estrenat un nou web perquè sigui més fàcil i còmode conèixer la seva activitat, l'oferta de productes i serveis i els projectes realitzats. Visiteu www.finestrambient.com i hi trobareu l'opció que necessiteu per garantir el millor confort i estanquitat amb un bon tancament.

Finestrambient
Aiguafreda · Granollers
Tel. 678 32 94 42
www.finestrambient.com · info@finestrambient.com

Edicions locals