Portes obertes gratuïtes a Dinasty per conèixer les noves instal·lacions

Amb motiu de l'estrena, el centre ofereix descomptes i promocions en totes les activitats i màster class de franc durant tota la setmana

Esports, Aparador

Portes obertes gratuïtes a Dinasty per conèixer les noves instal·lacions
Portes obertes gratuïtes a Dinasty per conèixer les noves instal·lacions

Gimnàstica rítmica i artística, cheerleading, urban dance, modern jazz, balls llatins, acrobàcies per a adults a partir de 15 anys. Aquestes són algunes de les múltiples disciplines que ofereix Dinasty, el centre esportiu de les Franqueses que estrena noves instal·lacions, ara al carrer Gran Bretanya, 13. Precisament amb motiu de la
inauguració del nou espai la setmana vinent hi haurà jornada de portes obertes perquè qui vulgui pugui provar qualsevol de les disciplines de les quals Dinasty imparteix classes. Aprofita els preus especials, descomptes i promocions amb motiu de l'estrena.

Entre aquestes promocions, hi ha descomptes especials si t'apuntes a dos cursos o més, i també en cas que s'inscriguin dos germans, entre altres. A banda de les classes abans referides, el centre també ofereix cursos de cheer dance pom poms (animadores); hip hop (iniciació i competició); K-pop; salsa i bachata; balls de saló, baby gym (gimnàstica artística per a nens i nenes de 4 a 6 anys); psicomotricitat i iniciació a la gimnàstica; mommy dance, i sexy style, per a majors de 16 anys.

Tot en un mateix espai perfectament equipat per dur a terme aquestes disciplines esportives. Dinasty creix i t'ajuda a millorar la teva condició física o pràctica esportiva, i també emocionalment. Si practiques parkur, breakdance, crossfit o calistènia, prova la seva classe de gimnàstica per a adults que t'ajudaran a millorar el teu rendiment.
I si pateixes fibromialgia, depressió, ansietat i/o obesitat, Dinasty disposa d'un grup específic de treball físic i emocional, on podràs trobar una millora susbtancial a aquests problemes i afeccions: Bailo Terapia. Sigues part de la generació que va canviar la medicació per salut. Inscriu-te a la reunió informativa sense cap compromís.
El seu equip està sobradament preparat per desenvolupar la seva tasca. N'és un clar exponent l'opció d'aprendre i entrenar gimnàstica rítmica amb campions internacionals.

No t'ho pensis més i prova ja, de franc, les classes dirigides de Dinasty. Demana cita i durant tota la setmana vinent podràs provar quina és la disciplina que s'ajusta més al que busques. Per a més informació contacta al whatsapp del centre.

Dinasty
C/ Gran Bretanya, 13 · Les Franqueses del Vallès
Whatsapp: 638 98 32 88
Instagram: dinasty.cheer

 

Edicions locals