La immobiliària La Casa Agency estrena nova delegació al carrer del Rec

La Casa disposa d'un departament financer propi que facilita els contractes de compravenda

Aparador

La immobiliària La Casa Agency estrena nova delegació al carrer del Rec
La immobiliària La Casa Agency estrena nova delegació al carrer del Rec

La immobiliària La Casa Agency estrenava el passat 6 d'agost nou despatx al carrer del Rec, que substitueix la seu del carrer Sant Josep de Calassanç.

Un espai cantoner, més gran, cèntric i lluminós, amb una decoració moderna i agradable i que disposa a més d'un ampli espai per a formacions, clar exponent del creixement que ha experimentat la franquícia. Un creixement que es refermarà amb l'obertura al gener d'una tercera delegació a Granollers, en aquest cas a l'àrea de la Font Verda-la Torreta-Tres Torres.

Al capdavant hi ha persones amb dues dècades d'experiència en el sector i amb clara orientació al client en un mercat que reclama professionalitat.

"El mercat durant la pandèmia té, en el nostre cas, una tendència a l'alça i ens afavoreix formar part d'una xarxa de 60 delegacions a tot Espanya, ja que el 75% de les operacions es tanquen per intercanvi amb altres oficines de La Casa", destaca Agustí Salgado.

L'efecte expulsió de Barcelona i el teletreball fan que sobretot tinguin més sortida habitatges de menys de 20 anys d'antiguitat amb construcció exterior i terrassa, remarca Salgado, que destaca el fet que La Casa disposi de "departament financer propi".

La Casa Agency
c. Girona, 183, local A · Tel. 93 781 94 92 · [email protected] · Granollers
c. Rec, 8-10 · Tel. 93 887 20 95 · [email protected] · Granollers
c. Mogent, 8 · Tel. 93 655 33 53 · [email protected] · Montornès del Vallès

Edicions locals