Ecologia, ciutats intel·ligents, innovació educativa, moda sostenible, gastronomia i molt més al festival Fixing the Future

Habilis i Abacus presenten la tercera edició del festival que reuneix les veus que inspiren el canvi: Brian Eno, Martina Puigvert, Ece Temelkuran, Marina Testino i Yayo Herrero són alguns dels ponents confirmats

Aparador

Ecologia, ciutats intel·ligents, innovació educativa, moda sostenible, gastronomia i molt més al festival Fixing the Future
Ecologia, ciutats intel·ligents, innovació educativa, moda sostenible, gastronomia i molt més al festival Fixing the Future

L'esdeveniment serà el 16 i 17 de setembre i les entrades ja es poden aconseguir al web fixingthefuture.atlasofthefuture.org. El festival Fixing the Future torna al CCCB (Barcelona) per celebrar la seva tercera edició. Hi haurà xerrades, tallers, taules de debat i sessions de networking durant els dos dies. Una experiència completa per donar resposta a la qüestió més urgent del nostre temps: com resolem els reptes del planeta i transformem el futur?

Més de cinquanta pioners i emprenedors d’arreu del món hi assistiran per compartir les seves vivències al capdavant de projectes innovadors, que estan marcant la diferència en àmbits molt diversos: justícia climàtica, artivisme, alimentació conscient, l’educació des de l’òptica STEAM, ciutats intel·ligents, moda sostenible, tecnologia i molts més.

Una cita única organitzada per la cooperativa Abacus i la plataforma de continguts educatius Habilis.cat. Per aquest motiu, el festival també inclou tallers per a infants i famílies. Es poden adquirir entrades per a un dels dos dies, divendres 16 o dissabte 17 de setembre, o l’abonament complet per a tots dos.

A qui coneixeràs al Fixing the Future?
Se’ls anomena future-heroes, persones que estan afrontant els reptes del present per tenir un futur millor. Al festival hi assistiran ponents nacionals i internacionals, i aquests són alguns dels noms a tenir en compte:

Brian Eno. Conegut tant pels seus treballs en solitari com per les seves col·laboracions amb U2, David Bowie o Coldplay, entre altres, Brian Eno és una estrella de la música profundament compromesa amb el medi ambient. És cofundador d’EarthPercent, una organització benèfica que vol implicar la indústria de la música en l’emergència climàtica.

Ece Temelkuran. Novel·lista premiada i comentarista política turca, ha estat descrita com una “escriptora meravellosament punk” pel seu esperit provocador, i els seus llibres “vibren d’indignació”. Els seus articles han aparegut a mitjans com The Guardian, The New York Times, The New Statesman, Frankfurter Allgemeine i Der Spiegel.

Marina Testino. És una de les influencers de la moda sostenible més conegudes del món. Va llançar la campanya #OneDressToImpress, durant la qual va portar el mateix vestit durant 60 dies per “desafiar la indústria de la moda a ser més conscient, transparent i circular, i convidar les dones a sentir-se lliures de portar allò que vulguin i quan vulguin, sense la pressió de seguir les tendències o les xarxes socials".

Martina Puigvert. Després de treballar a restaurants de renom internacional, va tornar a les arrels per convertir-se en cap de cuina del negoci familiar, el reconegut restaurant Les Cols d’Olot. Allà va posar en marxa el primer departament d’I+D de l’establiment, que reflecteix la seva filosofia: el compromís amb la gastronomia circular per minimitzar els residus i l’impacte ambiental.

Yayo Herrero. Una de les veus més influents d’Europa en matèria d’ecofeminisme i d’ecologia política. Autora de més de 30 llibres, fa dècades que repensa radicalment els discursos polítics, econòmics i socials per posar la vida al centre del nostre futur.

Podeu aconseguir les entrades del festival al web Fixing the Future. > Oferta exclusiva per als lectors i lectores dels diaris Som! Gaudeix d’un descompte del 30% en l’abonament complet. Introdueix el codi FIXSOM al comprar les teves entrades al web.

Edicions locals