Punt Love cedeix un opi a Trenquem Armaris a l'entorn del Dia de l'Orgull LGTBIQ+

La botiga eròtica vol així donar més visibilitat a l'entitat davant de la proximitat del 28-J

Contingut patrocinat, Aparador

Oriol Vera, responsable de la botiga, i Judit Alcayde, presidenta de l'associació, davant de l'opi
Oriol Vera, responsable de la botiga, i Judit Alcayde, presidenta de l'associació, davant de l'opi | PUNT LOVE

Punt Love, botiga eròtica amb establiments a Granollers i Mollet, ha cedit gratuïtament un opi a l’entitat Trenquem Armaris per donar visibilitat a l’entitat davant de la proximitat del Dia de l’Orgull LGBTIQ+, que s'escau el 28 de juny. Així ho acordaven Oriol Vera, responsable de la botiga i Judit Alcayde, presidenta de l'associació (www.trenquemarmaris.org).

Trenquem Armaris és la primera associació de Granollers que treballa en pro de la comunitat LGBTIQ+. Al juny ha organitzat diverses activitats amb l’objectiu de visibilitzar aquestes realitats i contribuir a superar els estereotips que afecten negativament la percepció social de les persones que conformen aquest col·lectiu.

Per la seva banda, Punt Love és un nou concepte de sex shop, ja que a més de disposar de tota mena de productes relacionats amb el sexe i l'erotisme, també ofereix un gran ventall de productes de parafarmàcia i articles de regal picant. És una botiga jove i divertida, però alhora capaç d'atendre totes les necessitats, plaers o jocs sexuals d'homes i dones de totes les edats. Hi trobareu tota mena de condons, lubricants, olis de massatge sensual, joguines sexuals, boles xineses, jocs de taula eròtics, llenceria eròtica de qualitat. També llibres eròtics, material de bondage i submissió inicial, cremes, cosmètics i feromones, entre molts altres productes i regals picants. A més, Punt Love també pot preparar festes de comiat de solter/a, jubilació, etc., i ofereix xous X, XX o XXX per a qualsevol festa, comiat o esdeveniment.

PUNT LOVE
Galeries Sant Carles, local 7
C/ Sant Jaume, 10-14 · Granollers
93 570 51 09
www.puntlove.es
[email protected]
TRENQUEM ARMARIS
697 87 04 04
www.trenquemarmaris.org
[email protected]

Edicions locals