Neix Vera, el nou operador català que revoluciona el sector de les telecomunicacions

Fruit de la fusió de Goufone, d'Osona; Iguana, de l'Anoia; i Soom, del Bages

Aparador

Marc Mundó, conseller delegat de Vera
Marc Mundó, conseller delegat de Vera

Catalunya té un nou operador de telecomunicacions. Es tracta de Vera, que resulta de la fusió de tres empreses que la darrera dècada han demostrat que una manera diferent de connectar el territori és viable. Amb una facturació de més de 30 milions d'euros l'any passat, Goufone, amb origen a la comarca d'Osona; Iguana, fundada a l'Anoia, i Soom, del Bages, uneixen forces per impulsar la realitat digital de Catalunya i continuar creixent per deixar un llegat en forma d'infraestructura pròpia que abasti el màxim de territori possible.

Vera ofereix solucions de connexió a Internet a través de fibra òptica pròpia, telefonia mòbil, fixa i serveis d’energia (per comercialitzadora i autoconsum) a tot Catalunya, i ho fa amb la voluntat d’absoluta transparència, i posant sempre al client al centre del negoci. Així, i més enllà de generar connexions, Vera vol contribuir, de manera més propera i autèntica, a fer de Catalunya un referent en digitalització, ajudant a les empreses a créixer, siguin on siguin, i millorant la qualitat de vida de les persones que formen part del territori.

D'altra banda, el nou operador català vol oferir solucions de connexió més enllà de la fibra i la telefonia mòbil, amb propostes integrals de connectivitat o altres serveis, amb la proximitat com a valor principal, per aspirar a ser el proveïdor líder de totes les solucions de connectivitat de km 0 de Catalunya. "A Vera creiem fermament que només es pot transformar la vida de les persones si se les ajuda amb una oferta sòlida que garanteixi la millor connexió possible i una millor connectivitat", diu Marc Mundó, conseller delegat de Vera.

La companyia, amb seu a Gurb (Osona), és de capital 100% català, i compta amb un total de 180 treballadors i set botigues pròpies. La nova marca de telecomunicacions arriba ja a més de 50.000 famílies i té xarxa pròpia a 15 comarques, entre les quals el Vallès Oriental. A més, des de l'1 de febrer, disposa de cobertura a la major part de Catalunya mitjançant altres operadors de xarxa neutra.

Energia verda

Vera ofereix als clients l'opció de contractar el servei d'energia 100% verda, pagant el consum a preu de mercat. La nova empresa catalana aposta clarament per la sostenibilitat, instal·lant sistemes d'autoconsum, ja que els clients poden contractar la col·locació de plaques solars i gaudir de beneficis com la bateria virtual de regal, amb la qual acumulen l'import econòmic de la producció que no han consumit per compensar futures factures. La companyia compra als seus clients l'excedent d'energia elèctrica a un dels millors preus del mercat.

Edicions locals