Arsènic imparteix de nou el CFGS en Tècniques d'Actuació Teatral

FIRA GUIAT 2023 > La titulació és ofical i l'atorga la Generalitat un cop superats els dos anys acadèmics

Cultura, Aparador

Una jam teatre amb alumnes d'Arsènic
Una jam teatre amb alumnes d'Arsènic

Arsènic tornarà a impartir el Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació Teatral. El curs consta de 2.000 hores de formació repartides en 10 móduls i dividides en dos anys acadèmics. La titulació resultant és oficial i l'atorga la Generalitat de Catalunya. El curs té com a objectiu aplicar les tècniques interpretatives, de moviment i de veu per actuar en viu o en mitjans audiovisuals, per realitzar tasques de dinamització basades en l’actuació i per ser capaç de preparar altres persones en tècniques d’expressió i comunicació, amb criteris artístics, de qualitat i de seguretat.

Per a l'espai de creació Arsènic, el contacte amb el públic és imprescindible i per aquest motiu bona part de les assignatures inclouen una representació en públic a les Jam Teatre que organitzen l'últim divendres de cada mes al Llevant Teatre. Així mateix,  a cada curs es fan un o dos tallers que acaben en una setmana de residència també al Llevant, i l'estrena un cap de setmana al propi teatre.

La seva ubicació privilegiada dins del recinte de Roca Umbert Fàbrica de les Arts permet establir sinergies amb altres artistes residents, projectes emergents i empreses del sector audiovisual. Com a complement a la formació, Arsènic encoratja l'alumnat a veure espectacles de diferents disciplines escèniques. Per motivar-ho, tenen un conveni amb els dos teatres de Granollers perquè els seus alumnes puguin accedir-hi a preus especials. Entre les assignatures n'hi ha de cant, dansa, teatre físic, màscara, entrenament actoral i dicció catalana. D'altra banda, des d'Arsènic també imparteixen un Curs de Perfeccionament en Interpretació i Creació (CPIC) per a persones amb una formació prèvia en arts escèniques.

www.arsenicreacio.com

 

Edicions locals