Dinàmics ofereix a Granollers certificats de professionalitat i cursos en esport, lleure i salut

FIRA GUIAT 2023 > El projecte cooperatiu de l’Escola Ginebró, Escola Sant Gervasi i Eines per Tothom té també centres a Llinars i Mollet del Vallès

Aparador

Representants d'Eines per a Tothom, Ginebró i Sant Gervasi
Representants d'Eines per a Tothom, Ginebró i Sant Gervasi

Des de febrer i en virtut de l'acord amb l'associació Eines per a Tothom (EPT), Dinàmics imparteix la seva oferta formativa a Granollers, al passeig de la Muntanya, dins l'Espai Aletheia. D'aquesta manera, Dinàmics, projecte nascut l'any 2017 per impuls de les escoles cooperatives Ginebró i Sant Gervasi, amplia els seus centres de docència a Mollet del Vallès, Llinars i Granollers.

Dinàmics és una cooperativa d’educació que centra la seva activitat en certificats de professionalitat i cursos de socorrisme i lleure, a més de formacions transversals en habilitats personals, salut i benestar, i primers auxilis. La seva oferta formativa inclou tant cursos 100% subvencionats com privats, i també organitza formacions a mida per entitats i empreses.

Eric Gasull, director de Dinàmics, explica: “El trasllat a Granollers és un punt d’inflexió en tots els sentits. Ens apropa a alumnes de la capital de la comarca, i també als de diverses poblacions que hi estan ben comunicades. A més, l’entrada d’EPT és clau per l’àmplia experiència i expertesa que tenen en el tercer sector. I això ens permetrà generar cada vegada més oportunitats acadèmiques i laborals en el nostre entorn".

Des del naixement de Dinàmics l’any 2017, l’entitat ha esdevingut un model de sostenibilitat en educació, i en els Reconeixements CoopCat 2021 que promou la Confederació de Cooperatives de Catalunya, va ser premiat com a Millor projecte d’intercooperació.

Escola Ginebró, una de les entitats impulsores de Dinàmics, per la seva banda, desenvolupa cicles formatius en informàtica, esports i sanitat. Si en voleu saber més podeu aprofitar la jornada de portes obertes que durà a terme el centre el proper 26 de març de 9 a 13 h. Per poder assistir-hi cal inscripció prèvia.

www.ginebro.cat
www.dinamics.coop
[email protected]
T - 93 841 25 47

Edicions locals